OBS! Detta är en gammal arkiverad version av vår hemsida. Vänligen gå till http://jok.nu för att komma till vår nya hemsida.
Anv:
Lös:
12
FEB/10
1

VIKTIG INFO!

Maria Rosén Thelin kl. 18:19

Nya rutiner för Anmälan Online från och med 2010

I år har gamla Klubben Online stängts ner. Det betyder bl a att vi inte längre administrerar något medlemsregister på Klubben Online. För dig som är tävlingsaktiv i orientering och/eller skidor betyder detta framförallt att du inte anmäler dig till tävlingar genom Klubben Online längre. För Orienteringens del har nu det nya anmälningssystemet Eventor kommit igång - och det är en starkt förbättrad tjänst om man jämför med gamla Klubben Online. Här uppdaterar du enkelt dina personliga inställningar, t ex standardklasser och SI-bricknummer mm. Vidare är tävlingskalendern mycket överskådlig och vill man så kan man slå flera flugor i en smäll och anmäla sig till flera tävlingar genom en enda knapptryckning, istället för att bläddra sig in till anmälan för varje ny tävling. Skidförbundet har även de lanserat ett nytt tävlingsadministrativt verktyg. Här finns funktioner som liknar Klubben Online. IDROTT ONLINE: En grundförutsättning för att du som medlem ska kunna anmäla dig till tävlingar är att du finns registrerad i Riksidrottsförbundets nya centrala system som heter Idrott Online. Vi i klubben för kontinuerligt över våra medlemmar till Idrott Online. Dock har ett nytt krav kommit för att man ska kunna registreras på Idrott Online, och det är att fullständigt personnummer numera måste anges. Detta nummer används bara i intern hantering, bl a för att undvika såväl bidragsfusk som onödig dubbletthantering i Idrott Online - och denna tjänst följer naturligtvis personuppgiftslagen PUL - dvs uppgifterna är inte publika. När du som medlem blir registrerad i Idrott Online kommer dina inloggningsuppgifter hem till dig via epost. Detta kommer att ske med början i vecka 7. Om du inte fått några inloggningsuppgifter ska du skicka mail till adressen anmalan@jonkopingsok.nu. Det är viktigt att du uppger ditt namn, fullständigt personnummer och epostadress som du vill ha uppgifterna skickade till. ANMÄLAN ORIENTERING: För tävlingsanmälan orientering går du in på http://eventor.orientering.se och loggar in med dina inloggningsuppgifter du fått från Idrott Online. När du får dina inloggningsuppgifter kommer ditt användarnamn att vara på formen IID000 följt av en lång rad siffror och lösenordet är sedan en kombination av bokstäver och siffror. Två bra tips är: 1. Att det går lika bra att använda sitt fullständiga personnummer som lösenord om man vill. 2. Att du loggar in på Idrott Online direkt du fått dina inloggningsuppgifter. Där kan du nämligen gå in på något som kallas "Min sida" och byta ditt lösenord till något som är lättare för dig att komma ihåg. ANMÄLAN SKIDOR: För tävlingsanmälan skidor är det lite enklare. Du kommer till vår tävlingskalender om du går in på sidan http://ta.skidor.com/EventCalendar.aspx?orgid=2198 Här går det fortfarande bra att använda det gamla klubblösenordet för rollen medlem som du tidigare kunnat använda på Klubben Online. Lycka till! Maria och Karin

Kommentarer

Maria T den 13 februari 2010
Ett förtydligande: Inom den närmaste veckan kommer lösenorden till Idrott Online att börja skickas ut till er medlemmar som har meddelat er Epostadress och fullständigtpersonnummer till Karin Rehn. Karin administrerar vårt medlemsregister.

Lämna en kommentar

Ops, något saknas eller står inte rätt till i formuläret:

(Obligatorisk)

(Obligatorisk) (Visas ej)Aktuella nyheter

Visa arkiverade nyheter

Bauernatta 2013

Den 10 april anordnar vi Bauernatta. Ni hittar mer information på arrangemangssidan. Varmt välkomna!

Populära nyheter

Bild från bildoteket

SMOF Nyheter

Uppdaterades: 2020-09-27 16:10:59

SOFT Nyheter

Uppdaterades: 2020-09-27 16:10:59

Orienterare.nu Nyheter

Senaste kommentarerna

2015-08-31 av Klas Grönqvist
Kostnaden uppdaterad

2015-08-30 av Anna J
Kostnaden är per person och n...

2015-08-30 av Carin Rosjö
Är kostnaden beräknad per nat...

2015-08-28 av Anna
Det går bra att betala med ko...

2015-08-25 av Susanne Axelsson
Vad kostar det om någon endas...

Anmäl dig

Det finns inga tävlingar där anmälan går ut de kommande 7 dagarna...

Tävlingskalendern

7 dagar

Det finns inga händelser inlagda de kommande 7 dagarna...

Månadsbladet

Postadress

Jönköpings OK
Åsabadet 1
562 40 Taberg

Telefon till stugan

036 - 64083

Cookies

Denna sida använder sig av cookies. Läs mer här.

JOKs klubbstuga Sörgården

Sörgården är vår klubbstuga och är belägen vid Åsabadet, Norrahammar strax utanför Taberg.

© Jönköpings OK 2020
Exekveringstid: 0,19

Ops, något saknas eller står inte rätt till i formuläret:


Areal - Vi förmedlar jord och skog

Nässjö Rehab

WSP

Smålandsidrotten

Team Sportia

Bluerange

Rapportera fel

Har du sett ett felmeddelande eller tycker du att något borde fungera på ett annat sätt? Alla information från er som använder vår hemsida är av intresse och hjälper oss att föra sidan framåt så tveka inte att skicka in en felrapport om du upptäkt något som du tycker verkar konstigt.

Ops, något saknas eller står inte rätt till i formuläret:

Försök beskriva felet så detaljerat som möjligt. Några exempel på frågeställningar är:

(Obligatorisk)


Är du säker på att du vill avbryta? Det finns ingen dålig information.