OBS! Detta är en gammal arkiverad version av vår hemsida. Vänligen gå till http://jok.nu för att komma till vår nya hemsida.
Anv:
Lös:
11
JUL/10
0

Lite om våra kartor, utbildningar, tagna beslut mm

Maria Rosén Thelin kl. 19:08

Såhär mitt i sommaren har vi haft halvtid i styrelsearbetet och en kort rapport med lite info till alla medlemmar kommer här.

Det har varit några frågetecken hur vi får tag på det senaste kartmaterialet inför banläggning vid t ex träningar och andra interna arrangemang. Svaret är att Torbjörn Blomqvist sitter på den centrala kartbanken. Har Du behov av ett aktuellt kartblad i OCAD-format eller bara PDF ska du kontakta honom. Detsamma gäller om du själv sitter på nyreviderat material som behöver lagras centralt i klubben. Till hösten kommer vi förhoppningsvis att ha vanliga kartklipp - t ex Sörgården och närområdet där - för nedladdning på internsidorna. Detta är något som vi kommer kunna få med den nya hemsidan som Christoffer Lilja bygger på vid sidan om jobbet. Preliminär lansering i september. Som nog de flesta känner till så hyr vi ofta ut klubbstugan till olika grupper och privatpersoner. För att det ska bli lättare att se exakt när, och vilken del av klubbstugan som är uthyrd kommer Åke P och Mats J att ändra lite på hur bokningarna redovisas på hemsidan i det sk månadsbladet. Från och med i höst kommer detta att vara tydligare - hoppas det underlättar för er som efterfrågat detta. Det pågår en mindre utredning om några handikappanpassande åtgärder ska göras i Sörgården. har du förslag på sådana eller andra förbättringar - kontakta oss i styrelsen eller Åke Persson - vi tar gärna emot förslag baserat på era erfarenheter. Den 18 augusti hålls en utbildning i SportIdent. Är du intresserad av att lära dig om detta kontaktar du PA Görebrant. Det har saknats information om vad som gäller deltagande för våra medlemmar och då ffa ungdomar då vi själva arrangerar tävlingar. OL-sektionen har i samråd med ungdomsledarna fastslagit den tidigare gällande sportslig praxis - och det innebär att upp till klassen HD12 får våra ungdomar springa huvudklass. I övrigt hänvisar vi till öppna klasser. Det påbörjade arbetet med vision och verksamhetsidé i klubben fortsätter den 23 augusti - då skid- och orienteringssektionen ska workshoppa. En separat kallelse kommer snart - kolla din epost! Ha nu en forstatt trevlig sommar - försök uthärda i hettan - så ses vi inför en rolig höstsäsong om några veckor igen! //Styrelsen genom Maria T

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer.

Lämna en kommentar

Ops, något saknas eller står inte rätt till i formuläret:

(Obligatorisk)

(Obligatorisk) (Visas ej)Aktuella nyheter

Visa arkiverade nyheter

Bauernatta 2013

Den 10 april anordnar vi Bauernatta. Ni hittar mer information på arrangemangssidan. Varmt välkomna!

Populära nyheter

Bild från bildoteket

SMOF Nyheter

SOFT Nyheter

Orienterare.nu Nyheter

Senaste kommentarerna

2015-08-31 av Klas Grönqvist
Kostnaden uppdaterad

2015-08-30 av Anna J
Kostnaden är per person och n...

2015-08-30 av Carin Rosjö
Är kostnaden beräknad per nat...

2015-08-28 av Anna
Det går bra att betala med ko...

2015-08-25 av Susanne Axelsson
Vad kostar det om någon endas...

Anmäl dig

Det finns inga tävlingar där anmälan går ut de kommande 7 dagarna...

Tävlingskalendern

7 dagar

Det finns inga händelser inlagda de kommande 7 dagarna...

Månadsbladet

Postadress

Jönköpings OK
Åsabadet 1
562 40 Taberg

Telefon till stugan

036 - 64083

Cookies

Denna sida använder sig av cookies. Läs mer här.

JOKs klubbstuga Sörgården

Sörgården är vår klubbstuga och är belägen vid Åsabadet, Norrahammar strax utanför Taberg.

© Jönköpings OK 2020
Exekveringstid: 0,14

Ops, något saknas eller står inte rätt till i formuläret:


Areal - Vi förmedlar jord och skog

Nässjö Rehab

WSP

Smålandsidrotten

Team Sportia

Bluerange

Rapportera fel

Har du sett ett felmeddelande eller tycker du att något borde fungera på ett annat sätt? Alla information från er som använder vår hemsida är av intresse och hjälper oss att föra sidan framåt så tveka inte att skicka in en felrapport om du upptäkt något som du tycker verkar konstigt.

Ops, något saknas eller står inte rätt till i formuläret:

Försök beskriva felet så detaljerat som möjligt. Några exempel på frågeställningar är:

(Obligatorisk)


Är du säker på att du vill avbryta? Det finns ingen dålig information.