OBS! Detta är en gammal arkiverad version av vår hemsida. Vänligen gå till http://jok.nu för att komma till vår nya hemsida.
Anv:
Lös:
24
APR/13
0

SM i Göteborg del 2

Pontus Löfström kl. 20:52

Den andra dagen började med att vi i matsalen hittade en Oskar Nykvist som på något sätt lyckats ta sig tillbaka till vårt hotell under nattens timmar. Enligt hans rumskamrater hade han anlänt sent och svamlat om en fest och en farbrors 40 årsfest innan han tillslut somnat.

Under frukosten var fokus på topp och Vi började alla med att förse oss med mat så vi skulle kunna klara den tuffa tävling som nalkades senare denna förmiddag. Oscar Claessons tallrik var som vanligt överfull med mat som slukades i ett nafs medans Erik Holmberg nöjdes sig med två ljusa brödbitar och ett litet glas juice. Men sedan var det dags att rulla iväg till samlingsplatsen där flera timmars karantän väntade Filippa. A-finalen startade nämligen ett par timmar efter C-finalen.

 Idag gick det mycket bättre för våra juniorer än vad gårdagen hade haft att erbjuda.  Men tyvärr inte för oss alla. När vår tappre legosoldat Johannes Eklöf flög iväg med ett väldigt språng blandades tyvärr Ettans kodsiffra 41 ihop med nummer 40 och det blev även idag ett ej godkänt namn på 18:s resultatlista. Fylld av gårdagens enkla misstag gav sig sedan Oskarnykvist ut och kammade hem segern i H-18:s C-final och med bara en minut efter landade Oscar Claesson på en sjätteplats. Även Elin Dolk lyckades ta en sjätte plats i D-20:s C-final. Johan Löfström och Erik Holmberg kämpades som vanligt internt mot varandra. Det var en jämn strid mellan de två kämparna men i slutändan verkade det som Erik Holmberg skulle ta hem segern med hela 10 sekunder. Men även idag blev inte glädjen långvarig då funktionärerna berättade att man sett Erik ta sig över ett dagisstaket och därmed beträtt förbjuden mark vilket ledde till att Erik Holmberg blev diskvalificerad.

Efter att vi alla duschat och hämtat ut vår fältmåltid begav vi oss till en solig brant med utkik över A-finalisternas Varvningskontroll där vi njöt av både solen och maten och hejade på vår A-finalist Filippa Johansson som sprang med snabba kliv. Men i slutändan slutade det med ett ej godkänt även för Filippa. Men humöret var fortfarande på topp och vi begav oss till vår lilla minibuss för att ta oss hem till vårt kärra lilla Jönköping igen.

Ett stort beröm till alla er som gjorde detta till en sådan fantastik resa som det blev. Och självklart ett extra stort beröm till Oskar Nykvist som lyckades hålla sin blåsa under kontroll under hela hemfärden

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer.

Lämna en kommentar

Ops, något saknas eller står inte rätt till i formuläret:

(Obligatorisk)

(Obligatorisk) (Visas ej)Aktuella nyheter

Visa arkiverade nyheter

Bauernatta 2013

Den 10 april anordnar vi Bauernatta. Ni hittar mer information på arrangemangssidan. Varmt välkomna!

Populära nyheter

Bild från bildoteket

SMOF Nyheter

Uppdaterades: 2020-09-20 15:42:52

SOFT Nyheter

Uppdaterades: 2020-09-20 15:42:52

Orienterare.nu Nyheter

Senaste kommentarerna

2015-08-31 av Klas Grönqvist
Kostnaden uppdaterad

2015-08-30 av Anna J
Kostnaden är per person och n...

2015-08-30 av Carin Rosjö
Är kostnaden beräknad per nat...

2015-08-28 av Anna
Det går bra att betala med ko...

2015-08-25 av Susanne Axelsson
Vad kostar det om någon endas...

Anmäl dig

Det finns inga tävlingar där anmälan går ut de kommande 7 dagarna...

Tävlingskalendern

7 dagar

Det finns inga händelser inlagda de kommande 7 dagarna...

Månadsbladet

Postadress

Jönköpings OK
Åsabadet 1
562 40 Taberg

Telefon till stugan

036 - 64083

Cookies

Denna sida använder sig av cookies. Läs mer här.

JOKs klubbstuga Sörgården

Sörgården är vår klubbstuga och är belägen vid Åsabadet, Norrahammar strax utanför Taberg.

© Jönköpings OK 2020
Exekveringstid: 0,59

Ops, något saknas eller står inte rätt till i formuläret:


Areal - Vi förmedlar jord och skog

Nässjö Rehab

WSP

Smålandsidrotten

Team Sportia

Bluerange

Rapportera fel

Har du sett ett felmeddelande eller tycker du att något borde fungera på ett annat sätt? Alla information från er som använder vår hemsida är av intresse och hjälper oss att föra sidan framåt så tveka inte att skicka in en felrapport om du upptäkt något som du tycker verkar konstigt.

Ops, något saknas eller står inte rätt till i formuläret:

Försök beskriva felet så detaljerat som möjligt. Några exempel på frågeställningar är:

(Obligatorisk)


Är du säker på att du vill avbryta? Det finns ingen dålig information.