OBS! Detta är en gammal arkiverad version av vår hemsida. Vänligen gå till http://jok.nu för att komma till vår nya hemsida.
Anv:
Lös:
24
SEP/07
0

Händer det något med Sörgården?

Per-Anders Görebrant kl. 23:32

Det är säkert många som undrar om det händer något med Sörgården eller varför händer det inget?
Jag tycker kritiken är befogad men faktum är att det händer en hel del.

Vattenskadan i herrarnas omklädningsrum gjorde att succé-starten uteblev. Nu fungerar duscharna igen och jag tror tisdagsgänget håller på att sätta panel i bastun - VILKA GUBBAR! Detta gör ju också att extra rummet på nedre plan kan användas till annat än omklädningsrum åt herrarna - tex som tillfälligt förråd. Diskssionerna med hur förrådet skall se ut och var det skall ligga har fortsatt. Nu är det klubbat på styrelsemötet och ansökan om bygglov är inlämnat, både för förrådet och tillbyggnad av stugan. Exakt hur och om, och i så fall när stugan skall byggas ut är inte bestämt. Det är nog bra att ta en sak i taget och försöka bo in oss lite i Sörgården innan vi bestämmer oss för allt för stora förändringar. När bygglovet är klart kommer förrådet att uppföras så fort som möjligt. Åke Persson har fått en dator och skall snart vara ansluten till internet. Detta gör det möjligt att maila till honom och kanske lättare utnyttja honom för vår verksamhet. Till datorutrustningen har vi också köpt in skrivare som också kan fungera som kopieringsmaskin - den fungerar utmärkt även utan dator. Om ni vill ha hjälp med något så fråga gärna Åke om han kan hjälpa till. Det är dock inte säkert att Åke har tid eftersom han har andra uppgifter också. Vilka uppgifter som Åke skall prioritera bestäms av styrelsen (Lennart Rosén). Jag tycker dock att målsättningen måste vara att stötta kärnverksamheten så mycket som möjligt. Den sammanslagna kommittén Stugan inre har kommit igång bra. Sammanhållande i denna kommitté är Gunvor Arnesson. En del av kommitténs uppgifter är att se till att det finns fika för oss efter träningar, både på tisdagar och torsdagar. Nu är det inte Stugan inre som skall stå och servera utan det måste vi hjälpas åt med. Frivilliga får gärna höra av sig till Ann-Siv. Inför nästa år kommer värdfamiljer att utses för varje vecka. Om du har önskemål på någon speciell vecka - boka in den med Ann-Siv redan nu. Vitvarorna i köket har ganska många år på nacken och stugan inre har fått godkännande att köpa nya kylskåp, frys, spis och diskmaskin. Dessa nya maskiner kan behållas även om köket renoveras senare - det är viktigt att vi har utrustning som fungerar. Vi har också bestämt att göra en rejäl rengöring av alla plastgolv i stugan. Succesivt kommer möblerna från JOK-stugan att flyttas upp till Sörgården. Förslag finns att flytta sofforna från styrelserummt ut till ett hörn av allrummet och att sätta in ett rejält bord och vanliga stolar lämpade för möten. Hur vi skall sköta och fortsätta att utveckla Sörgården kommer att diskuteras på "novemberkonferensen. /Mats E Johansson (Styrelsens kontaktperson mot stugan yttre och inre)

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer.

Lämna en kommentar

Ops, något saknas eller står inte rätt till i formuläret:

(Obligatorisk)

(Obligatorisk) (Visas ej)Aktuella nyheter

Visa arkiverade nyheter

Bauernatta 2013

Den 10 april anordnar vi Bauernatta. Ni hittar mer information på arrangemangssidan. Varmt välkomna!

Populära nyheter

Bild från bildoteket

SMOF Nyheter

SOFT Nyheter

Orienterare.nu Nyheter

Senaste kommentarerna

2015-08-31 av Klas Grönqvist
Kostnaden uppdaterad

2015-08-30 av Anna J
Kostnaden är per person och n...

2015-08-30 av Carin Rosjö
Är kostnaden beräknad per nat...

2015-08-28 av Anna
Det går bra att betala med ko...

2015-08-25 av Susanne Axelsson
Vad kostar det om någon endas...

Anmäl dig

Det finns inga tävlingar där anmälan går ut de kommande 7 dagarna...

Tävlingskalendern

7 dagar

Det finns inga händelser inlagda de kommande 7 dagarna...

Månadsbladet

Postadress

Jönköpings OK
Åsabadet 1
562 40 Taberg

Telefon till stugan

036 - 64083

Cookies

Denna sida använder sig av cookies. Läs mer här.

JOKs klubbstuga Sörgården

Sörgården är vår klubbstuga och är belägen vid Åsabadet, Norrahammar strax utanför Taberg.

© Jönköpings OK 2020
Exekveringstid: 0,16

Ops, något saknas eller står inte rätt till i formuläret:


Areal - Vi förmedlar jord och skog

Nässjö Rehab

WSP

Smålandsidrotten

Team Sportia

Bluerange

Rapportera fel

Har du sett ett felmeddelande eller tycker du att något borde fungera på ett annat sätt? Alla information från er som använder vår hemsida är av intresse och hjälper oss att föra sidan framåt så tveka inte att skicka in en felrapport om du upptäkt något som du tycker verkar konstigt.

Ops, något saknas eller står inte rätt till i formuläret:

Försök beskriva felet så detaljerat som möjligt. Några exempel på frågeställningar är:

(Obligatorisk)


Är du säker på att du vill avbryta? Det finns ingen dålig information.