JOKStuga Barnarp Ubbarp Skinnersdal A6-Strömsberg Kettilstorp Ekeberg - Ryttrans Mosse Sandseryd Västersjön Eckern Krokavadet Ödustugu City Väst
OBS! Detta är en gammal arkiverad version av vår hemsida. Vänligen gå till http://jok.nu för att komma till vår nya hemsida.
Anv:
Lös:

Våra kartor

JOK:s kartor innefattar flera olika terrängtyper, som exempelvis lättlöpta plana sedimentsmarker med tallskog, detaljrika och starkt kuperade marker, kontinentalt, genuin stenbunden smålandsterräng och tätortsnära skogsmark.

Kartorna finns digitalt och är uppdelade på 2 stora databaser, Tabergsdalen öst och Tabergsdalen väst. Utöver dessa kartdatabaser äger även klubben upphovsrätten till ett antal skolgårds- och lärkartor vilka används som utbildningsunderlag.

Tabergsdalen öst sträcker sig från A6-området i norr till Torsvik i söder och från Rogberga längs Rv31/40 i väster till Hovslätt/Norrahammar i öst.

Tabergsdalen väst sträcker sig från Jönköpings flygplats i norr till strax söder om Månsarp i söder och från Dumme mosse i öst till Hovslätt/Norrahammar i väst.

Kartdatabasernas totalyta är så stor att alla områden inte kan hållas dagsaktuella. Löpande revideringar sker naturligtvis och det är främst klubbens framtida arrangemangsplanering som styr vilka områden i kartdatabaserna som revideras. Kartorna följer normen för orienteringskartor.

Kartförsäljning

Klubbens kartframställning är i första hand avsedd för klubbens egen verksamhet med träning och tävlingsarrangemang.

De äldre delarna av databaserna och nyreviderat område där tävlingsarrangemang genomförts, finns kartutsnitt för försäljning till allmänheten och till andra klubbars träningar. Önskar Du köpa ett kartutsnitt från någon av våra databaser - tag då kontakt med Åke Persson tel. 036 - 640 83 eller sorgarden@jonkopingsok.nu.

Översikt kartdatabaser

Översikt över våra kartor

- Tabergsdalen Väst (Horisontella linjer)
- Tabergsdalen Öst (Vertikala linjer)

Postadress

Jönköpings OK
Åsabadet 1
562 40 Taberg

Telefon till stugan

036 - 64083

Cookies

Denna sida använder sig av cookies. Läs mer här.

JOKs klubbstuga Sörgården

Sörgården är vår klubbstuga och är belägen vid Åsabadet, Norrahammar strax utanför Taberg.

© Jönköpings OK 2023
Exekveringstid: 0

Areal - Vi förmedlar jord och skog

Nässjö Rehab

WSP

Smålandsidrotten

Team Sportia

Bluerange

Rapportera fel

Har du sett ett felmeddelande eller tycker du att något borde fungera på ett annat sätt? Alla information från er som använder vår hemsida är av intresse och hjälper oss att föra sidan framåt så tveka inte att skicka in en felrapport om du upptäkt något som du tycker verkar konstigt.

Ops, något saknas eller står inte rätt till i formuläret:

Försök beskriva felet så detaljerat som möjligt. Några exempel på frågeställningar är:

(Obligatorisk)


Är du säker på att du vill avbryta? Det finns ingen dålig information.