OBS! Detta är en gammal arkiverad version av vår hemsida. Vänligen gå till http://jok.nu för att komma till vår nya hemsida.
Anv:
Lös:

Bildoteket - DM i Västervik

Martin Skaar spurtarMaria Holmberg spurtarHigh five - Marie AhlménJens Josefsson spurtar in som 1:a i H12Magnus ClaessonClaus Johansson mot mål i H40-kavlenClaus J i mål efter ett bra loppAnna Gustafsson stark som vanligtVega Slottner och Monica Bråhn sprang D55-kavleTherese B, Maria T och Anna GFilippa med Erik x 2 som var snabbast på str 1.Adam L och Filip R sprang starkt i H12!Jens J i tuff guldstrid i H12.Silver i H35. NiklasA, MagnusC och AndersL.JOKare på DM-stafettJens Josefsson distriktsmästare H12Karin Rehn och Elin Dolk, arvet går vidare.Maria Holmberg skapar ordning på lagen.Anna Dolk i samspråk med UK Kristina AnderssonIngemar Lindström förbereder sig.Väntan inför start.Starten har gått.Eva Carlsson under full koncentration.Claus Johansson längtar efter att komma ivägDet blev en öppen bana för Bengt Sörensen.Så var då Claus iväg på förstasträckan i H40.Dags för nästa startfält med bla. Anna GustafssonStart med Lennart L, Maria T, Anna G och Bertil C.Bertil Carlsson full koll i H50 lag2.H50 lag1 Lennart Larsson går för sträckbästa.Bertil C ger sig ut på sin sträcka.Ingemar Lindström i god stil.Eva C spurtar in som 2:a.Filippa J målspurtar för D16-laget.Anders Ling ger allt för H35-laget. Silverplats.Silver för H12-grabbarna.H14-killarna tog hem GULDET.Arne Lilja ger det sista på upploppet.Arne också känd från film, en riktig kämpe.På väg hem via BullerbynVilket hål!!Vi kryper in i det !Plopp sa kom Maria in, men det var varre ut.Nils fiskar vid LysingsbadetSnart dags för start i H12Andra sträckans löpare i H12Guld och silvergänget+IdaThe winners takes it all

Bauernatta 2013

Den 10 april anordnar vi Bauernatta. Ni hittar mer information på arrangemangssidan. Varmt välkomna!

Bild från bildoteket

SMOF Nyheter

Uppdaterades: 2020-09-18 08:45:42

SOFT Nyheter

Uppdaterades: 2020-09-18 08:45:42

Orienterare.nu Nyheter

Postadress

Jönköpings OK
Åsabadet 1
562 40 Taberg

Telefon till stugan

036 - 64083

Cookies

Denna sida använder sig av cookies. Läs mer här.

JOKs klubbstuga Sörgården

Sörgården är vår klubbstuga och är belägen vid Åsabadet, Norrahammar strax utanför Taberg.

© Jönköpings OK 2020
Exekveringstid: 0,06

Areal - Vi förmedlar jord och skog

Nässjö Rehab

WSP

Smålandsidrotten

Team Sportia

Bluerange

Rapportera fel

Har du sett ett felmeddelande eller tycker du att något borde fungera på ett annat sätt? Alla information från er som använder vår hemsida är av intresse och hjälper oss att föra sidan framåt så tveka inte att skicka in en felrapport om du upptäkt något som du tycker verkar konstigt.

Ops, något saknas eller står inte rätt till i formuläret:

Försök beskriva felet så detaljerat som möjligt. Några exempel på frågeställningar är:

(Obligatorisk)


Är du säker på att du vill avbryta? Det finns ingen dålig information.